LE PETIT CHEF & FRIENDS

LE PETIT CHEF & FRIENDS

De Roode Leeuw Amsterdam

In het derde deel van de meeslepende dinershow nodigt Brasserie De Roode Leeuw je uit voor de wedstrijd om de gouden koksmuts. 's Werelds kleinste koks uit Spanje, Italië, Japan en natuurlijk Le Petit Chef uit Frankrijk zullen aanwezig zijn. Welke van de vier miniatuurkoks zal winnen?!

Le Petit Chef Around the world

ALLES OVER LE PETIT CHEF Le Petit Chef - de kleinste chef ter wereld - presenteert een verfijnde 3D-bioscoop rechtstreeks op je bord, gecombineerd met uitstekende gastronomie. Voor, tijdens en na de maaltijd entertaint de kleine chef je met verschillende optredens en opnames. Wanneer het eten op tafel staat, verschuift de show naar de achtergrond en gaat het doek open voor internationale delicatessen. Het dinerspektakel inspireert hele families over de hele wereld.


Kies uit drie verschillende menu's ( Classic / Vegetarian / Kids ). Let op dat de video's hetzelfde zijn voor alle drie de menu's, die gebaseerd zijn op het Le Petit Chef & Friends Classic-menu.


"Le Petit Chef" in Amsterdam is een samenwerking tussen Brasserie De Roode Leeuw en 2Spicy Entertainment GmbH.

Meer Informatie

OVER LE PETIT CHEF
MEER INFORMATIE
LOCATIE
F.A.Q.

Le Petit Chef is slechts 6 cm lang en hij zal niet groter worden. Volgens de legende werd hij geboren in april 2015 in Marseille, Frankrijk. Geniet van een onvergetelijke ervaring met heerlijk dineren en entertainment. Door een diepgaande artistieke kennis te gebruiken en deze te combineren met de nieuwste technologie, vertellen zijn "ouders" - de artistiek directeuren van Skullmapping - verhalen met verbluffende op maat gemaakte visuals, zoals "Le Petit Chef". De technologie die ze gebruiken, heet 3D-projectiemapping. We beloven dat het je verbeelding zal vastleggen :)

Le Petit Chef

De show wordt begeleid door themamuziek, rekwisieten en een voortreffelijk menu. Een miniatuur chef-kok komt tot leven op uw eettafel, allemaal dankzij de magie van visuele mapping. Door het in kaart brengen van uw eettafel en de voorwerpen erop (bijvoorbeeld uw borden en bestek), kunnen we een virtueel verhaal projecteren op het tafelblad. Het 3D-effect wordt vaak gezien als een hologram of een 3D-projectie. In feite worden speciale optische technieken gebruikt, lengtevervormingen vanuit de juiste hoek om het effect of de illusie van 3D te produceren.

Om ervoor te zorgen dat alle gasten genieten van deze unieke dinerervaring, willen we uw gehele gezelschap vragen minstens 30 minuten voor uw reservering aanwezig zijn. Laatkomers worden op passende wijze toegelaten tot de zaal. Laatkomers krijgen mogelijk niet alle gangen van het menu geserveerd.


Restitutiebeleid
Na betaling kunnen de aanbetaling en de aankoopprijs van alle 'Le Petit Chef'-menu's en gerelateerde extra's niet worden terugbetaald.Diners kunnen echterà  Wijzigen van uw reservering kan tot 48 uur voor de oorspronkelijke datum door contact op te nemen met lepetitchef@hotelamsterdam.nl Of te bellen naar (+31) 20 555 666.


Brasserie De Roode Leeuw
Damrak 93-94 
1012 LP Amsterdam
lepetitchef@hotelamsterdam.nl
(+31) 20 555 0 666

Hoe lang duurt iedere show
De show duurt 1 ½ tot 2 uur.

Biedt u ook vegan / gluten vrij / lactose vrij / vegetarisch?
Ja, wij houden rekening met uw dieetwensen/allergieën en horen deze graag bij uw reservering.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Mocht u onverhoopt moeten annuleren dan rekenen wij de aanbetaling als annuleringskosten, deze kosten kunnen wij helaas niet terugbetalen. Wij bieden de mogelijkheid tot 48 uur voor uw originele reservering deze te wijzigen naar een andere beschikbare datum. U kunt hiervoor contact opnemen met lepetitchef@hotelamsterdam.nl

Is het restaurant toegankelijk voor rolstoelen.
Ja, ons restaurant is rolstoel toegankelijk.

Is parkeren beschikbaar? 
Wij hebben geen eigen parkeergelegenheid maar er zijn er vele in de omgeving van onze locatie.

Is er een kleding voorschrift?
Nee, er zijn geen kledingvoorschriften.

 

Blog - Impressum / Contact - Datenschutz / Privacy Policy

© 2020 - 2024 - Le Petit Chef